hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

Fri, 07 Dec 2018 16:35:24 GMT - kl.17:35

Dette kan du gjøre for å forhindre spontanabort med Pcos

Først vil jeg bare starte med å si tusen takk til alle som tar tiden sin til å lese bloggen min og som er så interesserte og stiller masse spørsmål og vil ha svar på alt. Jeg setter også veldig stor pris på dere som sender meg meldinger både her og på Instagram og deler deres historie med meg.
Det som blir mest nevnt er spontanaborter, og hva man kan gjøre for å forhindre det.

 

Spontanabort er dessverre et veldig trist tema og samtidig ganske vanlig og kan hende hvem som helst. Noen er mer utsatt mens noen andre er mindre utsatt. Men de fleste klarer heldigvis å bli gravide og få friske barn.
Selv etter alle utfordringene du har gått gjennom for å bli gravid, kan trusselen om abort fortsette å vokse for kvinner med Pcos. Det er tenkt at frekvensen av abort i Pcos kan være nær dobbelt så stor som en typisk graviditet.
Årsak til abort er antatt å være knyttet til forhøyede insulin nivåer, noe som øker risiko for blodpropp, og fører til sirkulasjonsforstyrrelser. Noen forskere har også funnet ut at forhøyde androgener som finnes hos kvinner med Pcos, kan være skyldig i abort. En annen svært utbredt faktor er eggkvalitet. i nærvær av betennelse og oksidativt stress, kan egg helsen bli kompromittert, noe som øker risiko for abort.

Den beste måten å forebygge abort hos kvinner med polycystisk ovariesyndrom er å normalisere hormonnivåene for å forbedre eggløsningen, og normalisere blodsukker og androgen nivå. Noe annet som er også viktig er å bygge opp kroppen din for å være en sunn barnevennlig kropp. Det du spiser har en innvirkning på helsen til eggene dine, din hormonbalanse og morkaken. Derfor er det viktig å tenke på kostholdet sitt. Legg om hvis du enda ikke har gjort det. Det er en stor utfordring siden det er en del som må kuttes ut.

Ditt største fokus bør være deg selv. Jobb med deg selv, finn ut hva som er bra og ikke bra for din Pcos. Få den hjelpen du kan få fra leger. Ikke gi opp. Ja ting tar tid. Var vanskelig for meg også å akseptere at alt kan ikke gjøres med en gang. Jeg prøver enda å legge om kostholdet mitt, prøver å spise regelmessig osv. Jeg hadde en tendens til å gå noen par dager uten å spise noe enn bare vann og detter er veldig dumt egentlig og noe de fleste gjør fordi de tenker at de vil gå ned noen par kilo. Ønsker alle som sliter med dette masse lykke til !

 

Følg meg gjerne på Insta / Pcoslivet


(Bilde tatt fra google )


/Innlegg om kosthold blir lagt ut i løpet av helgen /
 

 

Kommentarer (0)

Ops, her var det tomt! Bli den første til å legge igjen en kommentar.

Skriv en ny kommentar